Cumpărăm argint

Obiecte vechi din argint

  • Linguri, cuțite. furculițe, tăvi, pahare, seturi din argint masiv pentru masă
  • Obiecte decorative pentru casă: sfeșnice, rame oglinzi, statui. casete de bijuterii
  • Bijuterii vechi din argint: lanțuri, inele, brățări, pandantive
argint vechi
Lingouri si monede din argint

Monede și lingouri din argint

Obiecte placate cu argint

Cumpărăm obiecte din aliaj (cupru, alama, inox) placate cu argint

Obiecte argintate

Cât valorează obiectele mele?

Dacă ați cercetat cât valorează obiectele dumneavoastră, probabil v-ați dat seama că este destul de dificil să spuneți la cât v-ați aștepta să primiți pe obiectele care le dețineți.

Există mai mulți factori care pot influența prețul final: puritatea, cantitatea, fluctuațiile prețului de pe bursă.

Prin experiența deținută în acest domeniu, firma noastră vă ajută în urma evaluării gratuite a obiectelor, să știți de la bun început la ce sumă să vă așteptați. Astfel, puteți lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra.

Prețuri

Prețurile oferite sunt informative și negociabile in funcție de cantitatea și puritatea obiectelor. Pentru o ofertă de preț cât mai corectă a obiectelor din argint contactați-ne (prin email sau telefonic la ) sau programați o intalnire direct la sediul nostru.

În urma evaluării obiectelor  din argint (poate fi necesară topirea obiectelor )la sediul nostru, veți primi cea mai buna oferta.

cotatie argint
tacamuri argint

Obiecte din argint masiv vs obiecte placate cu argint. Care este diferența?​

Nu toate obiectele din argint sunt create egal și au aceaiși puritate și nici fiecare cuțit, furculiță. lingură sau alt obiect din sertarul tău sunt valoroase.

În general cumpărătorii de obiecte din argint sunt în primul rând interesați de obiectele din argint masiv și mai puțin de cele placate cu argint.

Acest lucru se datorează faptului că obiectele placate cu argint sunt realizate la bază dintr-un metal diferit cum ar fi cuprul sau nichelul și apoi placate cu argint.

În multe din cazuri obiectele placate cu argint nu dețin destul argint pentru a avea o valoare de topire, iar procesul de separare al metalelor se poate dovedi dificil.

Primul pas pentru a stabili ce valoare au obiectele tale din argint este să determini ce tip de obiecte sunt: placate sau din argint masiv.

Din fericire, este destul de ușor să îți dai seama dacă sunt din argint masiv sau nu.

Prima modalitate este să vă uitați atent pe fiecare obiect in parte după marcaje.

Obiectele placate sunt de obicei marcate cu semne distinctive cum ar fi: „silver plated”, „EP”(placat electrostatic), „EPNS” (nichel argint galvanizat).

Obiectele din argint masiv sunt intotdeauna marcate cu simboluri ca „925”( ce se refera la concentrația de 92.5% argint necesară pentru acest tip de obiecte). De asemenea pot fi ștanțate si cu alt valori ale purității precum: „.999” (pură), „950”, „830”, „800”.

Primește bani cash în 3 pași simpli!