Termeni și Condiții

Detalii despre noi 

SC YE YE BUSINESS SRL, denumita in continuare “ YE YE BUSINESS.”, opereaza website-ul www.cumparagint.ro 

YE YE BUSINESS SRL este o societate cu raspundere limitata infiintata in Romania cu sediul in Șoseaua București Măgurele nr.73, Sector 5, Bucuresti, inregistrata la ONRC sub nr J40/5342/2020., Cod Unic de Inregistrare: 42528355

Introducere

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la serviciile oferite de YE YE BUSINESS. presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Serviciile asigurate de catre SC YE YE BUSINESS SRL, prin intermediul site-ului sau cumparargint.ro, pot fi utilizate de catre orice utilizator, atata timp cat prezentele conditii sunt respectate. SC YE YE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui utilizator nu respecta aceste conditii si/sau efectueaza activitati ilegale. Rugam asadar sa parcurgeti cu atentie aceste termeni si conditii (“TOC”) inainte de utilizarea site-ului cumparargint.ro (“website”), utilizarea acestuia indica acceptarea in intregime a acestor conditii.
WebSite-ul are ca scop informarea tuturor potentialilor clienti si clientilor existenti de serviciile pe care SC YE YE BUSINESS SRL le ofera in zona de cumpărare, vânzare și topire/rafinare metale prețioase, oferind informatii complete despre toate tipurile de servicii, toate tipurile de produse ce pot fi folosite in acoperirea scopurilor contractuale, informatii despre locatia organizatiei.

SC YE YE BUSINESS SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii  pot fi modificate sau pot contine erori de operare.

Drepturile asupra site-ului
YE YE BUSINESS. detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a YE YE BUSINESS.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea YE YE BUSINESS, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.
Intregul continut al site-ului cumparargint.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de YE YE BUSINESS. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara obtinerea acordului scris din partea YE YE BUSINESS. Nerespectarea prevederilor mentionate mai sus atrage raspunderea civila sau penala pentru intreprinderea unor astfel de actiuni. 
Continutul acestui site  este pus la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Toate informatiile de pe site-ul cumparargint.ro nu pot fi reproduse, modificate sau exploatate fara consimtamantul explicit al YE YE BUSINESS.


Limitarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC YE YE BUSINESS SRL. SC YE YE BUSINESS SRL nu va acorda nicio garantie  cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitatea satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop.

Astfel, SC YE YE BUSINESS SRL nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea si utilizarea acestui site.

SC YE YE BUSINESS SRL va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. SC YE YE BUSINESS SRL va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de SC YE YE BUSINESS SRL. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct SC YE YE BUSINESS SRL pentru a obtine informatii complete si actuale.

SC YE YE BUSINESS SRL nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Evaluarea obiectelor

Evaluare din fotografii

SC YE YE Business SRL poate oferi online cotatii de pret pe baza unur fotografii si informatii transmise de catre client, in functie de caracteristicile fiecarui obiect in parte. Cotatiile de pret finale sunt stabilite dupa o evaluare reala desfasurata in unul dintre punctele de lucru, evaluari  ce sunt efectuate de catre operatori sau specialisti in domeniu, in functie de categoria bunului in cauza.

Nu garantam faptul ca pretul comunicat online ramane acelasi cu cel stabilit dupa evaluarea reala. Pretul comunicat online este un pret estimativ. Pot aparea modificari in functie de starea reala a obiectului.

Pretul final este stabilit in functie de tipul obiectului, de cantitatea totală și de puritate.

Protecția datelor cu caracter personal

Toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC YE YE BUSINESS SRL. Compania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale minime necesare desfasurarii activitatiilor propuse, cu scopul efectuarii activitatilor de ofertare si contractare ulterioare si le va folosi doar in scopul desfasurarii solicitarii transmise de client/client prospect, si repsectiv a informarii utilizatorilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite precum si in prelucrarea datelor sau in vederea administrarii bazei de clienti.
SC YE YE BUSINESS SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, doar in situatia in care acestia si-au dat consimtamantul anticipat.

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se refera la dvs. personal. Acestea includ, de exemplu, numele dvs., adresa dvs. de email sau comportamentul dvs. de utilizator atunci cand utilizati mediile noastre electronice.

Toate serviciile si produsele oferite sunt disponibile doar clientilor sau clientilor prospecti ce au implinit deja varsta de 18 ani, SC YE YE BUSINESS SRL nepermitand desfasurarea de activitati pentru minori.

In contextul serviciilor din website ne-ati pus la dispozitie in scopul inregistrarii si prin aceasta, pentru prestarea serviciilor noastre de baza, urmatoarele date cu caracter personal:
• prenume si nume
• adresa (strada, numarul, codul postal, localitate) (date oferite voluntar la inregistrarea online)
• e-mail
• telefon

Datele dumneavoastra sunt pastrate in intregime in spatiul UE, nefiind permisa transmiterea acestora sau prelucrearea in afara acestui spatiu.
Luam masuri de securitate tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele de accesul nedorit intr-un mod cat mai amplu posibil. In afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, in anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informatiile pe care le furnizati vor fi transmise ulterior, in forma criptata, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzatoare a datelor de catre terti. Puteti identifica acest aspect prin faptul ca in bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacat inchis, iar bara de adresa incepe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustata in functie de stadiul actual al tehnicii.

Dispozitii finale

SC YE YE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesar obtinerea acordului vreunui tert.

SC YE YE BUSINESS SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Intrebarile legate de toate procesarile de date cu privire la serviciile prestate de SC YE YE BUSINESS SRL pot fi adresate oricand la:
contact@cumparargint.ro
Responsabil cu protectia datelor
Email: suport@cumparargint.ro
Telefon: 0785.923.852 / 0734.059.710
Adresa: Șos. București Măgurele 73, sector 5, Bucuresti, Romania