Topire argint - servicii de rafinare și topire argint

Rafinare și topire obiecte din argint

Firma noastră oferă servicii de topire și rafinare argint pentru toate tipurile de obiecte din argint. Fie că vorbim de bijuterii din argint, cuțite, linguri, tavi, obiecte decorative sau lingouri și monede, avem experiența necesară să extragem și să le topim și rafina în lingouri cu puritate 999,9.

Aveți obiecte din argint pe care doriți să le transformați în bani sau în lingouri de argint pur?

Avem capacitatea de a topi și rafina atât cantități  mari cât și cantități mai mici de argint.

Nu suntem intermediari. Toate operațiunile de rafinare și reciclare a obiectelor din argint se realizează la sediul nostru cu echipamente performante proprii.
În acest fel controlăm toate aspectele procesului de topire și rafinare și putem oferi clienților cele mai bune cotații de preț.

topire argint ligouri

Prețuri

Prețurile oferite sunt negociabile in funcție de cantitatea și tipul obiectelor din argint ce urmează a fi topite și rafinate. Pentru o ofertă de preț cât mai corectă pentru serviciile de topire și rafinare a obiectelor din argint contactați-ne (prin email sau telefonic la ) sau programați o intalnire direct la sediul nostru.

În urma evaluării obiectelor  din argint (poate fi necesară topirea obiectelor )la sediul nostru, veți primi cea mai buna ofertă.

cotatie argint

Primește bani cash în 3 pași simpli!