Vânzare argint în București și toată țara

De ce să cumperi argint?

Argintul este unul dintre cele mai clasice și mai răspândite metale pentru investiții. Indiferent de fluctuațiile pe termen scurt de pe piață, valoarea argintului a crescut constant în ultimii ani.

Argintul este considerat un bun cu valoare mare investițională în perioadele inflaționiste – iar natura dublă a argintului, atât ca metal prețios, cât și ca metal industrial, îl face unic.

Spre deosebire de aur, argintul este o materie primă importantă utilizată de industrie. În special cererea din industria electronică și solară va influența în continuare evoluția prețului argintului. În afară de monede și bijuterii, metalul este utilizat în panouri solare, vehicule electrice, iluminat cu LED-uri, dispozitive medicale și alte produse. Datorită proprietăților sale antibacteriene, argintul capătă, de asemenea, o importanță tot mai mare în medicină și în industria textilă. Prin urmare, experții în metale prețioase se așteaptă la o evoluție pozitivă pe termen lung a prețului argintului, deoarece depozitele sale la nivel mondial sunt limitate.

Lingouri si argint granulat

Vânzare argint - Ce forme de argint comercializăm?

Firma noastră oferă servicii de vânzare argint sub formă de lingouri din argint cu puritate 999 și argint granulat.
Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

Prețuri argint

Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitatea cumpărată,

Cel mai important factor ce influențează prețul argintului este cotația de pe bursă.

vanzare lingouri argint